viernes, 11 de enero de 2019

El proces tecnologic

Temps estimat: sessions. Descripció i anàlisi del problema. Alguns animals poden utilitzar eines per satisfer les seves necessitats, però no hi trobarem cap que sigui capaç de fabricar-les. Digues si coneixes algun objecte que la tecnologia hagi creat per satisfer les necessitats següents: fer càlculs ràpidament, conservar els . Què pretén la tecnologia?


Senyalització del taller.

Presentació per ESO: La tecnologia i el procés tecnològic. Aquest pas serveix per trobar una solució a un problema. Fases del procés tecnològic - Analitza amb els teus companys què entens per procés tecnològic. La indústria tèxtil catalana als segle XIX i principis del XX treballava bàsicament amb tres fibres: el cotó, la seda i la llana. La indústria llanera es va concentrar al Vallès Occidental, especialment a Sabadell i Terrassa , en el model fabril del vapor.


Animació de didaclip sobre el procés tecnològic. Introducció al procés tecnològic. Esquema del procés tecnològic amb exemples i propostes. Please to add your comment.

See more popular or the latest prezis. Escollir una idea i disenyar-la. Així, dones, un cop detectada la necessitat, ha de començar el procés tecnològic. El primer que cal fer és un projecte en què es . Continguts Per a què fem servir la Tecnologia? Com fabriquem els objectes tecnològics?


Les línies de temps de la tecnologia. Primer en conjunt i després peça a peça, es a dir, desmuntat. EL PROCÉS TECNOLÒGIC I EL PROJECTE TÈCNIC. El procés tecnològic i el projecte tècnic.


Sovint, durant la nostra vida hem de donar solucions a problemes pràctics que ens van apareixent: ➢ Cal idear un pont per creuar un riu. Cal dissenyar un vehicle que permeti . COM ES DISSENYEN ELS OBJECTES TECNOLÒGICS? Un objecte per a cada necessitat. Marca els objectes en què predominen les qualitats estètiques sobre les funcionals: Pilota de bàsquet.


Repassar les fases del procés tecnològic. La resolució de problemes en tecnologia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.